Не поділили чергу в супермаркеті – у Запоріжжі чоловік опинився в лікарні через бійку

Не поділили чергу в супермаркеті – у Запоріжжі чоловік опинився в лікарні через бійку

Між двома чоловіками сталася бійка біля супермаркету

Запорізькі поліцейські затримали чоловіка, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження містянину. Про це повідомили у поліції Запорізької області.

Читайте також: У Запоріжжі шукають свідків бійки у ресторані – подробиці справи

2 серпня з медзакладу до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 57-річного чоловіка із переломами кісток черепа та обличчя.

Слідчі попередньо встановили, що ввечері 1 серпня в одному із торговельних центрів між двома чоловіками стався конфлікт, який продовжився на вулиці. Під час сутички молодший із них декілька разів вдарив опонента по голові. Потерпілий впав, а нападник на авто втік у невідомому напрямку.

Судячи з фото — бійка сталася в супермаркеті «Сільпо», що розташований у приміщенні ТЦ «Україна».

Працівники карного за короткий час розшукали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 36-річний мешканець іншої області. Його затримали.

Нападнику повідомили про підозру. Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі водій іномарки вистрелив з пістолета у пішохода. Пішохід, обурений поведінкою водія, виплеснув каву на іномарку. Коли керманич вийшов з авто, щоб з’ясувати причину такої поведінки, опонент вдарив його в обличчя. Натомість водій декілька разів поцілив у нього із травматичного пістолета.

Також ми писали, що запоріжець пограбував родину, яка його прихистила. Жінка разом зі співмешканцем дозволили 46-річному знайомому декілька днів пожити у них. Під час конфлікту, який між ними виник, «квартирант» розпилив жінці в очі сльозогінною речовиною з балончика та зник прихопивши її речі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top