Поліцейські викрили 35-річного жителя села Привільне, який вирощував коноплю на городі

У дачному будинку 35-річний житель Запорізького району вирощував та зберігав наркозілля. Правоохоронці провели обшук у його помешканні та вилучили майже кілограм висушеного канабісу та 22 кущі цієї рослини. Речові докази направлені на експертні дослідження. Триває досудове розслідування.

Працівники відділу № 6 (Запорізький) Запорізького райуправління поліції отримали оперативну інформацію про те, що раніше судимий за наркозлочин чоловік займається вирощуванням заборонених рослин у селі Привільне. Джерело: «Поліція Запорізької області».

Оперативники та дізнавачі територіального підрозділу поліції провели санкціонований обшук за адресою фігуранта. У дачному будинку правоохоронці виявили майже кілограм висушеного канабісу. Крім того, на присадибній ділянці, з метою конспірації, правопорушник змайстрував теплицю у якій вирощував 22 кущі рослини роду конопель.

Усі речові докази працівники поліції вилучили на направили на експертні дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Сообщение Поліцейські викрили 35-річного жителя села Привільне, який вирощував коноплю на городі появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top