В Україні почав роботу новий координатор ООН

Українська сторона розраховує на продуктивну співпрацю з новим координатором системи ООН в Україні Матіасом Шмале.

Про це йшлося під час зустрічі заступниці міністра закордонних справ Ірини Боровець із координаторкою системи ООН в Україні, гуманітарною координаторкою Деніз Браун, яка завершує свою місію, та її наступником Матіасом Шмале, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МЗС.

Боровець відзначила особисті зусилля Браун у справі гуманітарного реагування на агресію рф і вкотре привернула увагу представників ООН в Україні до наслідків російських атак проти цивільного населення та інфраструктури.

«Відзначено, що українська сторона цінує взаємодію з Офісом ООН в Україні та має намір продовжити продуктивну співпрацю з ООН в Україні за лідерства Матіаса Шмале», – йдеться у повідомленні зовнішньополітичного відомства.

У МЗС поінформували, що представники ООН підтвердили готовність продовжувати подальшу допомогу українцям, постраждалим від російської агресії, особливо у регіонах з найскладнішою ситуацією.

Як повідомлялося, канадська дипломатка Деніз Браун працювала координаторкою системи ООН в Україні, гуманітарною координаторкою з липня 2022 року.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3892299-v-ukraini-pocav-robotu-novij-koordinator-oon.html

Сообщение В Україні почав роботу новий координатор ООН появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top