На Запоріжжі затримали 35-річного чоловіка, який у дачному будинку вирощував коноплю

У дачному будинку 35-річний житель Запорізького району вирощував та зберігав наркозілля.

Про це повідомили в поліції Запорізької області.

Правоохоронці провели обшук у його помешканні та вилучили майже кілограм висушеного канабісу та 22 кущі цієї рослини. Речові докази направлені на експертні дослідження.

Працівники відділу № 6 (Запорізький) Запорізького райуправління поліції отримали оперативну інформацію про те, що раніше судимий за наркозлочин чоловік займається вирощуванням заборонених рослин у селі Привільне.

1 серпня оперативники та дізнавачі територіального підрозділу поліції провели санкціонований обшук за адресою фігуранта. У дачному будинку правоохоронці виявили майже кілограм висушеного канабісу. Крім того, на присадибній ділянці, з метою конспірації, правопорушник змайстрував теплицю у якій вирощував 22 кущі рослини роду конопель.

За фактами правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, відкриті кримінальні провадження.

За результатами експертиз діям правопорушника буде надано остаточну правову кваліфікацію. Триває досудове розслідування.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top