Другий Донецький водогін відремонтували, північ області буде з водою – Філашкін

Завершений ремонт Другого Донецького водогону, тепер міста на півночі області – Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка та Костянтинівка будуть з водою.

Про це у Телеграмі написав начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Ремонт Другого Донецького водогону завершено. Сьогодні фахівці вже розпочали заповнювати його водою. Протягом трьох днів на півночі Донеччини водопостачання буде відновлене в повному обсязі», – зазначив очільник області.

Раніше він повідомляв, що зранку 5 серпня тимчасово припинять подачу води до Слов’янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки, бо фахівці розпочнуть ремонт на дільниці від 2-го до 3-го підйому Другого Донецького водогону.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

        Читайте також: Уряд спростив будівництво артезіанських свердловин на Донеччині

Донеччина має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

На підконтрольній українській владі території Донецької області на початок червня 2024 року залишалося близько 470 тис. мешканців.

https://www.ukrinform.ua/rubric-vidbudova/3892521-drugij-doneckij-vodogin-vidremontuvali-pivnic-oblasti-bude-z-vodou-filaskin.html

Сообщение Другий Донецький водогін відремонтували, північ області буде з водою – Філашкін появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top