Спадщину, яку ми втрачаємо: забути не можна, пам’ятати, представлять наші музейники у Дніпрі

Завтра, у середу, 7 серпня, у Дніпрі відбудеться відкриття виставки «Спадщина, яку ми втрачаємо: забути не можна, пам’ятати». Захід має експозицію та великий лекторій  у 

Gagarin Park.

Це результат спільної роботи експертів з Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Валерія Лавренко, Луганський обласний краєзнавчий музей, Новокаховське товариство охорони культурної спадщини та його представниці Лізи Євсеєвої, а також Запорізького обласного краєзнавчого музею.
Інформаційні банери, які створюють експозицію, – це ще одне нагадування про те, що історію і силу духу українського народу неможливо відібрати, тому все памʼятаємо, зберігаємо і плекаємо.
Запрошуємо всіх охочих, кому так само як і нам відгукується важлива тема й ціль проєкту, відвідати презентацію виставки! Вона, до речі, супроводжуватиметься лекцією та Q&A сесією від Валерії Лавренко, кандидатки історичних наук та заступниці директора з наукової роботи в Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Яворницького.
Реєстрація за посиланням – https://forms.gle/57g5LfRG7BkjiEFK6
З міркувань безпеки деталі щодо часу і місця проведення будуть надіслані окремим листом.
До зустрічі!
ГО «Асоціація Ноосфера» є партнером Всеукраїнської Мережі ОГС GOHeritage! Ініціатива «Спадщина, яку ми втрачаємо: забути не можна, пам’ятати» реалізується за співфінансування Національного Фонду на підтримку демократії (NED) в рамках проєкту Агентство з розвитку приватної ініціативи «Адвокати спадщини: підтримка і просування місцевих ініціативних груп молоді».

Сообщение Спадщину, яку ми втрачаємо: забути не можна, пам’ятати, представлять наші музейники у Дніпрі появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top