У сяйві Золотої зірки – фахівець запорізького підприємства отримав почесну нагороду до професійного свята

У сяйві Золотої зірки – фахівець запорізького підприємства отримав почесну нагороду до професійного свята

Співробітник Запоріжкоксу нагороджений Золотою зіркою Метінвесту

Максим Кобиляцький – один з провідних спеціалістів цеху уловлювання Запоріжкоксу, чиї ініціативи забезпечують значний економічній ефект, сталу та безпечну роботу колективу та виробництва. А притаманні йому енергія та робочий ентузіазм заряджають на продуктивну  командну роботу. Цьогоріч виробничник отримав найвищу нагороду Групи Метінвест – «Золоту зірку».

«Я досі не вірю, що отримав таку високу нагороду та неймовірно вдячний керівництву компанії та підприємства, начальнику цеху, всім колегам, працюючи з якими я став професіоналом, гідним «Золотої зірки». Я вважаю, що це дуже правильно, коли керівництво відзначає та заохочує людей, дає їм знати, що їхня робота помітна і важлива», — говорить Максим Кобиляцький.

У сяйві Золотої зірки – фахівець запорізького підприємства отримав почесну нагороду до професійного свята

Серед успішних проєктів-візитівок Максима — модернізація форсунок системи зрошення насадки Sulzer бензольного скруберу, що дозволило досягти найкращого рівня очищення коксового газу від бензолу та підвищило щомісячне виробництво бензолу на 30 тонн.

Читайте також: Сталева підтримка: Запорізькі підприємства Метінвесту перерахували до бюджетів України 1,4 млрд гривень податків

У жовтні 2023 року Максим реалізував проєкт заміни насосу відкачування фенольної води на більш енергоефективний насос Munsch: тільки за 7 місяців економія  в грошовому еквіваленті склала майже 600 тисяч гривень.

«У професію мене привела мама, яка тут працювала. Не тільки привела, а й зацікавила, мені дуже сподобалося розбиратися в хімічних процесах, вивчати, покращувати виробничі моменти. Завдяки суттєвій підтримці колег, їх порадам, досвіду, я став тим, ким я є сьогодні.  Тепер ми разом розробляємо дієві заходи, операційні покращення та рішення щодо модернізації виробництва», — зазначає Максим Кобиляцький.

У сяйві Золотої зірки – фахівець запорізького підприємства отримав почесну нагороду до професійного свята

Працівник Запоріжкоксу робить вагомий внесок у забезпечення стабільної роботи цеху уловлювання в умовах війни шляхом оптимального налагоджування роботи насосного обладнання, теплообмінної апаратури, бензольних скруберів та кінцевих газових холодильників. Особливу увагу приділяє захисту та укріпленню обладнання у разі потенційних ворожих обстрілів, адже хімічні цеха – це об’єкти підвищеної небезпеки.

Максим — активний учасник програми з впровадження системи Безпечного робочого простору, цьогоріч 11 запропонованих їм заходів реалізовані на 100%.

З початку повномасштабної війни до сьогодні Максим бере активну участь у підтримці колег, які захищають країну на фронті, збираючи необхідні речі та приладдя.  Допомагає з адаптацією ветеранам війни, що повертаються на робочі місця після служби. Як багатодітний батько (у Максима троє дітей), турбується про містян пільгових категорій та передає речі для потреб малюків.

У сяйві Золотої зірки – фахівець запорізького підприємства отримав почесну нагороду до професійного свята

За роки роботи Максим став наставником для багатьох працівників цеху, своїм прикладом мотивувавши їх до професійного зростання, освоєння суміжних професій. Колеги цінують та поважають Максима.

«Грамотний фахівець, який заслужив авторитет серед колективу своєю залученістю у всі питання та готовністю допомогти. На нього рівняються у цеху навіть більш досвідчені працівники, адже він опанував багато професій у цеху та добре в них розбирається. До того ж Максим компанійська людина, має гарне почуття гумору. І, головне, він завжди позитивно налаштований сам і налаштовує інших на те, що все буде добре», — зазначив заступник начальника цеху уловлювання Запоріжкоксу Станіслав Плющ.

Цього року головну індивідуальну нагороду Групи Метінвест  і премію до Дня металурга та гірника отримали 22 співробітники.

Загалом за 10 років «Золоту зірку Метінвесту» отримали вже 277 співробітників українських та закордонних підприємств Групи, а також керівної компанії.

Також раніше ми розповідали про Сергія Сидоренка, співробітника Запоріжсталі, який також був нагороджений найвищою корпоративною нагородою «Золота зірка» Метінвесту. Нагороду запоріжсталівець прийняв з гордістю, адже він продовжує справу своєї родини.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top