У Запоріжжі планують відкрити 18 дитячих садочків – як працюватимуть заклади

У Запоріжжі планують відкрити 18 дитячих садочків – як працюватимуть заклади

Попри виклики війни у місті планують відкрити садочки

У Запоріжжі розпочнуть роботу 18 комунальних дитячих садочків. Таке рішення було прийнято спочатку виконавчим комітетом Запорізької міської ради, а згодом і Радою оборони Запорізької області. Про це повідомила в.о. секретаря Запорізької міської ради Регіна Харченко.

Читайте також: Два запорізькі виші потрапили у сотню найпопулярніших в Україні

Зазначається, що за нових умов, заклади дошкільної освіти працюватимуть чотири години. У дітей не буде денного сну та харчування.

«Все це — виклики воєнного часу. Але якщо батьки не проти, то їхні діти зможуть відвідувати садочок», — зазначила Регіна Харченко.

Важливо, що назви та адреси дитячих садочків, котрі будуть працювати, не публікують з точки зору безпеки.

Також ми писали, що треба зробити перед початком нового навчального року. Перед початком нового навчального року лікарі рекомендують батькам перевірити актуальність щеплень у своїх дітей.

Раніше ми писали, що у Кушугумській громаді побудують «підземну» школу. У Запорізькій області продовжуються будівництва підземних шкіл, так у Комунарському районі обласного центру підготовчі роботи розпочались ще у червні , ще одна будується прямісінько у центрі Запоріжжя . Загалом планується побудувати близько п’яти шкіл.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top