У ЦНАПах буде більше послуг для запоріжців

Уряд розширює перелік сервісів, які можна буде отримати в усіх Центрах надання адмінпослуг України. Дані рішення спростять процедуру для громадян в оформленні необхідних послуг.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Запоріжці зможуть отримати відповідні послуги зі взяття на облік для оформлення санаторно-курортного лікування чи компенсації вартості такого лікування, якщо оплатили його самостійно, для людей, які перебували в полоні внаслідок збройної агресії проти України.

Також планується послуга зі внесення до Реєстру пільговиків інформації про українців, які мають право на пільгу, та членів їхніх сімей чи опікуна.

Крім того, через ЦНАП можна буде отримати призначення щомісячної грошової компенсації для учнів навчальних закладів на територіях радіоактивного забруднення та дітей з інвалідністю, пов’язаною з наслідками Чорнобильської катастрофи, які не харчуються в їдальнях.

На сьогодні в ЦНАПах під час війни продовжують надавати майже 450 видів послуг: від оформлення паспортів і допомоги при народженні дитини до комплексу послуг ветеранам, які за допомогою ЦНАПів можна зробити за однією заявою.

Читайте також: У Запоріжжі соцпрацівники допомагають літнім людям: як звернутися

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top