Для «Абрамсів» та «Бредлі» — репортаж з закритого виробництва, де виготовляють захист від ворожих дронів (відео)

Для "Абрамсів" та "Бредлі" - репортаж з закритого виробництва, де виготовляють захист від ворожих дронів (відео)

Захисні екрани для M1 Abrams та БМП M2 Bradley захищають бойові машини від ворожих дронів

Навіть сучасні американські бойові машини раніше не мали справи із дронами, тому виявилося, що вони уразливі до них. А це впливає на боєздатність та можливість евакуюватися з поля бою. Тож для захисту цих машин мілітарна ініціатива «Сталевий фронт» Ріната Ахметова почала виробництво спеціальних захисних екранів.

Наразі “Сталевий фронт” виробляє захисні екрани для радянських танків Т-64 і Т-72, M1 Abrams та БМП Bradley. Кореспонденти «Мілітарного» побували на секретному виробництві, де наразі роблять захист (відео дивіться нижче).

Екрани виготовляються зі сталі підприємств Метінвесту. Процес виготовлення одного комплекту для Abrams триває до 10 днів, а для радянських танків — 2-3 дні. Далі відбувається тестування на полігоні, військові дають зворотний зв’язок, і якщо все добре – починається масове виробництво. 

Кожну конструкцію оцінюють військові та пропонують свої покращення. Наприклад, захист для M2 Bradley робили навмисно розсувним, щоб закривати башту та бокові частини БМП, і водночас легко встановлювати конструкцію.

Що відбувається на «СТО під відкритим небом» 47-Ї механізованої бригади «Маґура», що користується захистом, і на одному з підприємств мілітарної ініціативи «Сталевий фронт», дивіться у відео.

Раніше ми розповідали, що «Сталевий фронт» побудував 200 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top