На Запорізькому напрямку бійці ССО взяли в полон росіян – що відомо

На Запорізькому напрямку бійці ССО взяли в полон росіян – що відомо

Наші бійці взяли в полон чергових окупантів

На Запорізькому напрямку оператори 3-го полку Сил спеціальних операцій відбили штурм окупантів, двох з них взяли в полон. Про це повідомили в  телеграм-каналі  Сили Спеціальних Операцій ЗСУ.

Читайте також: На Запорізькому напрямку прикордонники знищили військові автівки окупантів – відео

Військовослужбовці третього полку за допомогою FPV-дронів успішно зупинили штурм російських окупантів. Серед іншого, наші бійці успішно атакували ворожу багі, на якій пересувалась група військових рф.

Вцілілих, які переховувались в бліндажі та хотіли здатись в полон, окупанти намагались знищити. Двох солдат противника вивели з-під обстрілу та довели до опорного пункту Сил оборони наші оператори БПЛА.

Раніше ми писали, що в районі Роботиного ЗСУ взяли в полон чотирьох окупантів .  У результаті бойових дій у районі Роботиного Запорізької області ЗСУ взяли у полон чотирьох російських окупантів, які входили до складу 2-го десантно-штурмового батальйону 108 гвардійського кубанського козачого десантно-штурмового полку.

Також ми повідомляли, що українські захисники на Запорізькому напрямку регулярно поповнюють обмінний фонд . Так, нещодавно їм вдалося взяти в полон двох російських загарбників.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top