Запоріжці можуть отримати грант до мільйона грн на розвиток бізнесу: як це зробити

На платформі Дія.Освіта з’явився новий освітній серіал. Він допоможе ветеранам підготувати запит на грант, щоб отримати до мільйона гривень від держави на розвиток або запуск власного бізнесу.

Освітній серіал доступний за посиланням.

Яку грантову програму вибрати, скільки необхідно працевлаштувати людей, який це має бути бізнес і що може завадити отримати гроші — про це розповідають у новому освітньому серіалі «Гранти для ветеранів» на Дія.Освіта.

Освітній серіал містить 11 коротких серій. Експерти з Київської школи економіки (KSE) пояснюють процес отримання грантів та розбирають ключові аспекти бізнесу — від формування ідеї та складання бізнес-плану до вибору грантової програми та правил подання заявки на грант.

У кожній серії розглядаються реальні приклади, які допоможуть уникнути поширених помилок. Також учасники отримають доступ до необхідних шаблонів та інструкцій для самостійної роботи після перегляду серій, а також зможуть пройти тест для перевірки знань.

У серіалі на прикладі умовної екокрамнички експертки пояснюють, як визначити цільову аудиторію, що їй запропонувати і як правильно порахувати бюджет, щоб упевнитися, що бізнес себе окупить.

Читайте також: Мобілізація в Україні: хто може не оновлювати дані у ТЦК

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top