Важные новости

Українські військові у Запорізькій області знищили російський ЗРК «Бук-М3»

В ніч на 8 серпня на Оріховському напрямку, біля села Запоріжжя Пологівського району, українські військові знищили російський зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3».

Про це заявив речник ОУВ «Таврія» Дмитро Лиховій під час ефіру телемарафону.

«Це сучасний модернізований ЗРК, прийнятий на озброєння Росії у 2016 році. Також у районі Великих Копанів у Херсонській області було знищено ЗРК «Оса», — зазначив він.

Дмитро Лиховій повідомив, що за останні два дні на Оріхівському напрямку було знищено ще один ЗРК «Бук-М1», а також ще один «Тор» і два «Буки» впродовж тижня.

«Можна сказати, що триває своєрідний «геноцид» російських ЗРК, адже з початку місяця в Запорізькій області вже було знищено шість таких комплексів», — додав речник.

Зенітний ракетний комплекс «Бук-М3» є одним з найсучасніших зразків зброї у своєму класі, що стоїть на озброєнні російської армії. Він призначений для ефективного знищення широкого спектру повітряних цілей, включаючи літаки, вертольоти, крилаті ракети та безпілотні літальні апарати, на малих і середніх висотах.

Читайте також: Впродовж минулої доби російські окупанти 507 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області. Є руйнування житлових будинків.

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

 

Share this post

нет
scroll to top