Зйомки у колекторі, холодна вода і ризик затоплення: MÉLOVIN презентував mood video на пісню «Вбиваєш мене»

MÉLOVIN презентував пісню «Вбиваєш мене», гучна премʼєра якої відбулася на ATLAS UNITED 2024, разом із mood video, для створення якого артисту довелося побороти власні страхи та провести день у київському підземеллі.

Лабіринти, страхи і пошук виходу – mood video “Вбиваєш мене” занурює у атмосферу суцільної скутості, закритості, неможливості дихати на повні груди. Саме це переживають сотні-тисячі-мільйони людей щодня. Проте важливо не опускати руки і продовжувати жити: “Часто страхи – це наша фантазія і треба лише сказати собі: “стоп””

За словами артиста, зйомки відео на пісню “Вбиваєш мене” виявилися для нього найскладнішими за всю карʼєру. Знімальній групі довелося спуститися у підземні тунелі на дистанцію 3,5 км, щоб дістатися до потрібної локації. Проте на цьому пригоди не закінчилися, виявилося, що це не просто тунелі, а колектор, в який стікають сезонні опади, а тому рівень води міг піднятися в будь-яку хвилину. Про небезпеку перебування в цьому місці вказували написи на стінах, згідно яким, через затоплення у тунелях померло 14 осіб. До того ж у підземеллі температура повітря коливається між позначкою 12-15 градусів.

“Для мене це був перший подібний досвід роботи. Зізнаюся, дуже нервував. І не лише через свою реакцію, а більше переживав за команду. Я намагався триматися, не показувати своїх емоцій на камеру, та ще і підтримувати інших. Навіть не приймав “гідазепам”, натомість став своєрідним психотерапевтом на майданчику, бо тривожність відчувалася у всьому”, – розповів про зйомки в підземеллі артист.

Сообщение Зйомки у колекторі, холодна вода і ризик затоплення: MÉLOVIN презентував mood video на пісню «Вбиваєш мене» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top