Запорізький художник відкриє виставку своїм концертом і покаже картини, що світяться

Запорізький художник відкриє виставку своїм концертом і покаже картини, що світяться

У художньому музеї відкриється виставка «Сяйво надії», деякі картини на якій світяться у темряві

Запорізький обласний художній музей запрошує у п’ятницю 9 серпня о 15.00 на презентацію виставки художника та барда Андрія Шмиріна «Сяйво надії». Про це повідомили на сторінці музею у фейсбуці.

Читайте також: 16 років тому у Запоріжжі відкрили незвичайну скульптуру, присвячену коханню — фото

На глядачів очікує велика програма, яка об’єднає виставку, світлове шоу, творчу зустріч з художником та його пісенний концерт.

В музеї нагадали, що запорізький художник Андрій Шмирін відомий вмінням вражати несподіваними ефектами свого живопису. Він представить картини, здатні світитися у темряві — під ультрафіолетовими променями живопис змінюється.

Більша частина творчості Андрія Шмиріна присвячена горам — масштабні полотна вражають величчю зображеної природи. Крім того, художник покаже портрети, українські пейзажі та зображення рідного Запоріжжя.

«Виставка незвична тим, що є ювілейною для художника і представляє доробок, створений за майже 30 років творчого життя», — кажуть у музеї.

Андрій Шмирін проводив персональну виставку у художньому музеї близько року тому. Тоді ми писали, у чому секрет свічення картин.

Художник розповів zprz.city, що на виставці «Сяйво надії» буде багато нових робіт, серед яких картини на українську тематику, краєвиди Києва. У тому числі й ті, які світяться у темряві в ультрафіолетовому світлі.

«Головна картина проєкта — «З Україною в серці», великий, 1,30 на 85, портрет дівчини у жовто-блакитній накидці. Картина дуже красиво світиться у темряві», — каже Андрій Шмирін.

Усього на виставці буде 33 картини, у тому числі 8 тих, що святяться.

Андрій Шмирін — творча людина, він також співає пісні під гітару. І на відкритті виставки відвідувачів чекатиме його концерт.

Запорізький художник відкриє виставку своїм концертом і покаже картини, що світяться

Художній музей (вул. Незалежної України, 76-Б, зупинка «ТЦ «Україна») відкритий у п’ятницю, суботу та неділю з 10.00 до 16.00.

9 серпня о 15.00 — презентація виставки «Сяйво надії» художника Андрія Шмиріна (Запоріжжя). У програмі: огляд виставки, світлове шоу, творча зустріч з художником та його пісенний концерт.

Кожну п’ятницю, суботу та неділю з 14.00 до 16.00 Андрій Шмирін обіцяє демонструвати ефект свічення картин. В іншій робочий час звертайтесь з цього питання до співробітників музею.

Читайте також: Львівський іконописець почав малювати війну та показав роботи у Запоріжжі — безкоштовна виставка (фото)

Вхід на відкриття виставки — 150 грн.

В інші дні вхідний квиток — 100 грн.

Телефон для довідок 067-168-87-33.

Ми писали, що полтавська художниця показала на вулицях Запоріжжя емоційні плакати воєнного часу — фото.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top