Важные новости

Трамп і Гарріс погодилися на дебати на ABC 10 вересня

Кандидати у президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс проведуть дебати на телеканалі ABC 10 вересня.

Джерело: АВС у мережі Х, CNN

Дослівно ABC: “ABC News прийме дебати кандидатів у президенти 10 вересня на телеканалі ABC. Віцепрезидентка Гарріс і колишній президент Трамп підтвердили, що візьмуть участь у дебатах на ABC”.

Деталі: CNN зазначає, що Трамп під час виступу на пресконференції у своєму маєтку Мар-а-Лаго у Флориді сказав, що “з нетерпінням” чекає на дебати з віцепрезиденткою, і що він домовився про майбутні дати дебатів: з Fox News 4 вересня, з ABC 10 вересня і з NBC 25 вересня.

Трамп додав, що “дрібні деталі” все ще уточнюються, зокрема це стосується аудиторії і місця проведення. Він також висловив сумнів, що Гарріс погодиться на всі умови дебатів.

Гарріс, яка раніше погодилася на дебати на ABC, підтвердила свою участь пізніше в четвер і сказала, що буде “щаслива” обговорити подальші дебати.

Відповідаючи на запитання, чи буде вона відкрита до інших дебатів, про які говорив Трамп, Гарріс сказала: “Я буду рада вести розмову про додаткові дебати після 10 вересня”.

Що передувало: Раніше Трамп заявив, що погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

Гарріс не погодилася на пропозицію Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News.

https://www.pravda.com.ua/news/2024/08/9/7469599/

Сообщение Трамп і Гарріс погодилися на дебати на ABC 10 вересня появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top