Вже 10 днів без графіків: у Запоріжжяобленерго дали прогноз щодо відключень світла

У Запоріжжі вже більше 10 днів поспіль не застосовувалися графіки погодинних відключень світла. В обленерго дали прогноз на найближчий час і розповіли про стане енергосистеми регіону.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на речницю ПАт «Запоріжжяобленерго» Зореславу Цупренко.

Попри те, що стане енергосистеми наразі стабільний, вона все одно залишається чутливою до різкого зростання рівня енергоспоживання. Тому вкотре звертаємося до всіх споживачів з проханням на нагадування про необхідність відповідального енергоспоживання. Будь ласка, обмежте використання потужни приладів у пікові періоди навантаження, — наголосила речниця.

Так, йдеться про те, аби використовувати енергоємні прилади в період з 11:00 до 15:00, і обмежими їхнє використання в ранковий і вечірній час.

Найближчим часом поновлення відключень не планується, однако поновилося проведення планових ремонтних робіт. У зв’язку із цим за низкою адрес можливі тимчасові перерви в енергопостачанні.

– Продовжуємо підготовку до осінньо-зимового сезону. Робимо все необхідне, щоб наше обладнання в цей період працювало надійно, – пояснила Зореслава Цупренко.

Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top