У Запоріжжі почали покіс на “безхазяйних” ділянках

На карті Запоріжжя є безхазяйні території, так звані «білі плями», які не закріплені за якимось установами, ОСББ чи керуючими компаніями. Проте за їх станом теж треба слідкувати. Так, у Комунарскому районі міста працівники підрядної організації вчора вийшли на покіс однієї з таких «білих плям» на вулиці Європейській.

– Фахівці нашої районної адміністрації разом з підрядниками виконують об’їзди району кожного тижня. Коли виявляють місця розростання бур’янів, особливо карантинних, ставлять роботи з покосу в чергу. Виконуються ці роботи по мірі фінансування. Є ще приписи фітосанітарного контролю Держпродспоживслужби, який виявив амброзію чи інші карантинні рослини на якійсь території, і ми повинні на них реагувати. Зокрема на цій «білій плямі» ми викошуємо траву вдруге з кінця весни, – розповів заступник голови Комунарської райадміністрації Володимир Онищенко.

Запланований 4-кратний покіс всього району протягом теплої пори року, на деяких ділянках частіше – в залежності від того, як росте трава.

У серпні в Комунарському районі заплановано викосити близько 11 гектарів закріплених за адміністрацією територій та «білих плям».

Сообщение У Запоріжжі почали покіс на “безхазяйних” ділянках появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top