Поради щодо вибору ідеальної жіночої футболки в інтернет-магазині

Футболка – незамінний предмет гардеробу для всіх людей. Вона вражає своєю універсальністю. Може бути і елегантним доповненням до строгого костюму, і стильною річчю до спідниці чи шортів. Серед великої кількості товарів, що представляє інтернет магазин брендового одягу ви знайдете T-shirt з різноманітними принтами та широкої колірної гами.

Види жіночих футболок

Яку б футболку дівчина не обрала, вона дозволить створити різні образи на всі випадки життя. З-поміж багатого вибору асортимент, виділяють кілька основних видів цього одягу за фасоном, довжиною виробу та рукавів, а також за дизайном.

  1. Базова. Це футболки переважно однотонні, універсальних кольорів. Малюнків на тканині не буває. Найкращими варіантами даного типу є білі, чорні чи пастельні. Вони чудово пасують до спідниць, костюмі, і не оминають своєю увагою джинсів чи легінсів. 
  2. Поло. Декорована коміром та кількома гудзиками на планці. Виглядає більш офіційн, і підходит, навіть для ділового стилю одягу.
  3. Декольте V-подібне. Трикутний виріз на футболці візуально видовжує шию, може бути як приталеною, так і вільного крою. 
  4. Оверсайз. Все більш трендовими стають речі вільного крою. Тобто, виглядають завеликими. Вони гарно прикривають недоліки фігури «яблуко», а подовжені варіанти чудово доповнять лосини та джинси «skinny».
  5. Топ. Вкорочена модель, яка повністю відкриває лінію живота та є більш молодіжною. Просто створена для фізичних занять у спортзалі, йоги чи пробіжок.
  6. Лонгслів. Футболка з довгим рукавом, яка доповнить образ у прохолодну погоду. Може мати малюнки чи бути однотонною.
  7. Одяг з мотивуючими написами чи героями улюблених фільмів. 

Тож, майка може бути як елегантною, так і спортивною, з веселими принтами та абсолютно однотонною. Все залежить від смакових уподобань її власниці.

З чим носити футболки

Так як топи охоплюють всі напрямки моди, то і поєднувати їх можна із будь-яким стилем. Головною особливістю такого образу є комфорт та зручність, легкість та елегантність. 

  1. Зі всіма фасонами джинсів. Класика, яка приваблює своєю простотою та лаконічністю. Варто взяти до уваги, що до штанів в обліпку пасуватимуть подовжені варіанти верхньої частини або оверсайз, і навпаки – до широких приталені чи вкорочені.
  2. Шорти чи спортивна спідниця. Незмінні компаньйони на пляжі чи прогулянці у парку жаркими літніми днями. Фактурність тканини додасть легкості та свіжості.
  3. Міні, міді чи максі спідниці. Можуть бути як з деніму, так і з повітряних тканин. Для неформальних зустрічей сміливо обираємо кошулі з декольте чи з веселими малюнками, тоді як на офіційні – тільки базові моделі.
  4. Традиційні брюки чи костюм. Прекрасним доповненням до них стануть білі чи чорні футболки з круглим вирізом, куплені по фігурі.
  5. Лосини чи легінси. Для супер активних людей – чудовий вибір, який не сковує рухи і є зручним у більшості випадків.

Вітряними днями до футболки підходять джинсові куртки, косухи, а до базових моделей – піджак.

 Критерії вибору футболок в онлайн-магазині

Щоб купити футболку жіночу через інтернет магазин, варто наперед придумати кілька образів і визначити, що з необхідних елементів уже є в гардеробі. Оскільки дублювати уже існуючий одяг — марна трата грошей.

Щоб покупка справді була вдалою, необхідно врахувати кілька важливих критеріїв, щоб на 100% отримати задоволення від товару. Важливою характеристикою залишається розмір. Можна самостійно вивчити сітку від постачальника, зробити заміри своєї фігури, тоді підібрати підходящий. 

Матеріал пошиття – бавовна, льон, еластан та інші. Щоб влітку не відчувати дискомфорту від надмірної вологості, краще заздалегідь обирати натуральні тканини, але з невеликим відсотком синтетики, для кращого зберігання форми.

Наступним кроком буде вибрати модель, що легко зробити по фото. Але, якщо є певні особливості фігури, то варто попередити консультанта, щоб ефективно замаскувати недоліки.

Кольорова гама та дизайн. Тут грає роль лише фантазія клієнта та бажання виділитися з натовпу. Не треба боятися виглядати надто інфантильним, придбавши футболку з дитячим малюнком. 

В процесі онлайн-покупок велику роль грають відгуки покупців, адже люди діляться реальними враженнями від вже отриманих речей та можуть підтвердити чи заперечити відповідність товару до заявленого опису.

Не менш вагомим фактором буде і бюджет. Варто розрахувати, скільки не шкода витрати на свій ідеальний loo, і співставити ціну та якість. 

Не забуваймо, і про можливість повернення в разі, коли товар не такий, як очікувалось. Щодо доставки, багато продавців пропонують безкоштовну при покупках на визначену суму.

 

Сообщение Поради щодо вибору ідеальної жіночої футболки в інтернет-магазині появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top