На «оздоровлення» до білорусі з окупованої Донеччини вивезли понад 40 дітей

Фонд білоруса Олексія Талая 7 серпня організував вивезення 43 дітей 8-15 років з окупованої Росією Донеччини до Вітебської області Білорусі на так зване оздоровлення. Про це пише ZMINA з посиланням на державні білоруські ЗМІ.

Цього разу до Білорусі вивезли дітей, яких виховує один з батьків, дітей-сиріт, які перебувають під опікою, дітей з багатодітних сімей та інших сімей у важкій життєвій ситуації. Тобто дітей з уразливих верств населення.

Їх зустрічали спочатку у Ростовській області РФ представники “Єдиної Росії”, а у Білорусі – представниця фонду Талая Юлія Малова, керівниця обласної організації Білоруської спілки жінок Олена Кличковська, представники білоруського Червоного Хреста та волонтери Білоруського республіканського союзу молоді. До речі, метою БРСМ є патріотичне та моральне виховання молоді в країні.

За словами начальниці представництва Вітебського обласного управління Республіканського центру з оздоровлення та санаторно-курортного лікування населення Сніжани Титової, дітей у таборі “Райдуга” будуть залучати до участі у різних вікторинах, приводити до них гостей та вивозити на “цікаві об’єкти Вітебської області”.

У таборі підлітки пробудуть 18 днів.

Фото: білоруське державне медіа “Гомельська правда”

Сообщение На «оздоровлення» до білорусі з окупованої Донеччини вивезли понад 40 дітей появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top