Класні фільми Netflix для всієї сім’ї – що подивитися ввечері

Класні фільми Netflix для всієї сім’ї – що подивитися ввечері

Пропонуємо цікаво провести час з рідними та близькими

Не варто забувати про спільний час з близькими. Ми зібрали для вас легкі фільмів про сімейні цінності, які можна переглянути на Netflix. Від душевних історій до романтичних комедій — кожен знайде щось на свій смак.

Читайте також: Про роботів та штучний інтелект – добірка крутих научпопів

«Королівський підхід»

Мила романтична комедія, в якій зіграли Лора Марано («Ідеальне побачення», «Остін і Еллі») і Мена Массуд («Аладдін»). За сюжетом, нью-йоркська перукарка Іззі отримує шанс попрацювати на весіллі чарівного принца. Та інколи між ними спалахують почуття.

                    

«Чупа»

Епічна історія про дорослішання. Головні ролі заграли: Деміан Бічір та Крістіан Слейтер. Згідно з сюжетом, під час візиту до родичів у Мексиці, самотній хлопчик знаходить нового друга в міфічній істоті, яка живе на дідусевому ранчо. Ця дружба веде хлопчика в захопливу подорож, повну незабутніх пригод.

                       

«Рідна команда»

Дотепна душевна історія від Адама Сендлера. Кевін Джеймс грає тренера «Сейнтс» із Нового Орлеана. Шон Пейтон, відсторонений тренер НФЛ, мріє зблизитися зі своїм сином і стає тренером команди недосвідчених юнаків. Ця сімейна комедія базується на реальних подіях.

                       

«Порятунок Рубі»

Сімейний фільм від режисерки Кетт Ші. Головну роль зіграв Грант Гастін («Флеш»). Полісмен мріє про службу в елітному підрозділі К-9 та обирає на партнерку собаку з притулку – Рубі, яка, хоч і дуже розумна, але має складний характер. Ця історія ґрунтується на реальних подіях.

                        

«День «Так»»

Щира сімейна комедія, у якій зіграли Дженніфер Ґарнер, Едґар Рамірес і Дженна Ортеґа. За сюжетом, мама і тато, які зазвичай кажуть «ні», збираються виконати всі побажання своїх дітей за умови дотримання кількох основних правил.

                         

Раніше ми розповідали про добірку крутих серіалів , які має побачити кожен та добірку найкращих фільмів про подорожі .

Джерело

Share this post

нет
scroll to top