Підлітки Олександрівського району Запоріжжя долучилися до козацьких пригод

8 серпня працівники закладу позашкільної освіти «Центр творчості дітей та юнацтва Олександрівського району» організували для дітей тематичний захід «Козацькі пригоди».

– З програми цього заходу ми заздалегідь підготували лише запальну руханку і показові виступи вихованців зразкового ансамблю народного танцю «Дружба» і  гуртка українського рукопашу «Спас». Інші конкурси для них сюрприз. Ціле літо ми готували для дітей різні акції, флешмоби, аби вони не нудьгували на канікулах. У найближчих планах – організовуємо заходи до Дня Незалежності України і річниці утворення школи «Спас», – розповіла  заступниця директора закладу позашкільної освіти «Центр творчості дітей та юнацтва Олександрівського району» Мілена Чекулаєва.

Після концертних виступів діти поділилися на три команди – «Сокіл», «Чайка» і «Гопачки». Змагалися у вікторині на знання козацьких звичаїв і в козацьких іграх «Тягни бука» і «Хвостики», створювали на швидкість колективний портрет козака та інші забавки.

Загалом у центрі творчості дітей та юнацтва Олександрівського району змістовно проводять дозвілля понад 1300 дітей і підлітків. Вони займаються у гуртках за такими напрямками – художньо-естетичний, оздоровчий, фізкультурно-спортивний, гуманітарний. В тому числі багато юних мешканців району від 6 до 17 років відвідують секції східного (шотокан карате) і українського («Спас») бойових мистецтв.

Сообщение Підлітки Олександрівського району Запоріжжя долучилися до козацьких пригод появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top