Венесуела. Мадуро заблокував соцмережу Х на 10 днів після суперечки з Маском

Президент Венесуели Ніколас Мадуро підписав указ про блокування доступу до платформи соціальних мереж X на 10 днів після публічної суперечки з її власником Ілоном Маском.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

Нещодавно Маск назвав венесуельського лідера «диктатором» і «клоуном», а Мадуро звинуватив його в розпалюванні «ненависті, фашизму і громадянської війни».

Зазначається, що Виборча рада Венесуели оголосила Мадуро переможцем на спірних президентських виборах минулого місяця, але досі не опублікувала офіційні підрахунки голосів.

У свою чергу незалежні спостерігачі назвали голосування, яке відбулося 28 липня, недемократичним, а основна опозиція в країні заявила, що має докази того, що її кандидат Едмундо Гонсалес переміг зі значною перевагою на президентських виборах.

Уряди США, Аргентини, Уругваю та Еквадору визнали Гонсалеса переможцем виборів.

Верховний суд Венесуели викликав представників усіх партій і кандидатів у президенти, щоб вони подали власні підрахунки голосів до п’ятниці, 9 серпня.

Як повідомляв Укрінформ, минулої п’ятниці Управління інформаційних технологій та зв’язку Туреччини заблокувало доступ до соціальної мережі Instagram.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3893470-maduro-zablokuvav-socmerezu-h-na-10-dniv-pisla-superecki-z-maskom.html

Сообщение Венесуела. Мадуро заблокував соцмережу Х на 10 днів після суперечки з Маском появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top