Запорізькі школи складають розклад для очного навчання дітей. ВІДЕО

Влітку в укритті Запорізької гімназії № 63 проходять заняття дошкільного підрозділу школи. Гімназія повністю готова розпочати освітній процес в очній формі у змішаному форматі.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Пофарбовані стіни, стеля, підлога, обладнаний санвузол, аварійний вихід та нова вентиляція інверторного типу, яка працює на охолодження або обігрів. Так виглядає шкільне укриття.  Тут облаштовані 3 навчальні зони, є кабінети психолога та медпрацівника. У додаткових приміщеннях обладнано ігрові кімнати.

Шкільне укриття розраховане на 105 дітей. Зараз педагоги готують такий розклад занять, щоб всі школярі мали можливість відвідувати уроки в гімназії. Дошкільний підрозділ та початкова школа навчатимуться у дві зміни 3 дні на тиждень, а в інші дні також у дві зміни – учні 5-9 класів.

– Для тих учнів, чиї батьки не дали згоди на очне навчання дітей, проводитимуть заняття дистанційно. До 1 вересня у нас буде можливість у реальному часі транслювати заняття дітям. Наразі займаємось придбанням відповідної техніки, – повідомив директор Запорізької гімназії № 63 Геннадій Циганов.

Читайте також: Запорізькі школи готуються до змішаного формату навчання: уроки будуть в укриттях. ВІДЕО

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top