На Херсонщині розширили до 50-ти перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації

У Херсонській області розширено перелік населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію населення, до 50.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

«Спільно з начальником ГУ Нацполіції в Херсонській області Ігорем Королем ухвалили рішення розширити перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації населення… Всього – 50 населених пунктів, розташованих уздовж річки Дніпро», – написав очільник області.

Він зазначив, що серед цих населених пунктів: Шляхове, Томарине, Новоолександрівка, Гончарне, Новодмитрівка, Ромашкове, Першотравневе, мікрорайони Гідропарк та Нафтогавань Херсона (вздовж вул.Морської піхоти, а також прилеглих до неї вулиць та провулків).

Прокудін підкреслив, що російський терор посилюється, окупанти застосовують усю наявну зброю, активізували вони й використання дронів.

«На жаль, за останній місяць через ворожі удари фіксуємо вдвічі більше постраждалих серед мирних жителів, серед них – діти… Тож прошу всіх, хто залишається в громадах зі складною безпековою ситуацією, евакуюйтеся. Подбайте про життя дітей. Дайте їм змогу навчатися, розвиватися і жити у безпеці», – наголосив керівник ОВА.

***

Херсонська область перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог вбиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3893990-na-hersonsini-rozsirili-do-50-perelik-naselenih-punktiv-dla-obovazkovoi-evakuacii.html

Сообщение На Херсонщині розширили до 50-ти перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top