У Курську пролунали вибухи

У російському Курську пролунали вибухи. Місцева влада каже про роботу ППО, в результаті якої виникла пожежа у житловому будинку.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ і тво губернатора Курської області Олексія Смирнова у Telegram.

Перед цим Смирнов писав про ракетну небезпеку в регіоні.
Згодом він повідомив, що нібито збита «українська ракета» впала на житловий будинок у місті, виникла пожежа. На місце виїхали усі екстрені служби.
За інформацією Baza, на місце пожежі в Курську приїхали сім машин швидкої допомоги. На подвір’ї будинку горять автомобілі.
Канал пише, що евакуйовано 30 осіб, п’ятьом знадобилася допомога медиків швидкої. Інформації про загиблих наразі немає. Зруйновано фасад будинку з 1 по 9 поверх.
Російські Telegram-канали публікують відео моменту удару і наслідків роботи ППО.
Оновлено о 01:28. МНС РФ повідомило, що «15 осіб врятовано, 30 евакуйовано» з будинку, де виникла пожежа. Несучі конструкції будинку не пошкоджені.
Оновлено о 1:45. За словами Смирнова, постраждали 13 людей, 2 з них перебувають у тяжкому стані.

Нагадаємо, з 6 серпня триває операція українських військ на території Курської області РФ.
До 10 серпня влада України не коментувала бої в РФ, в ході яких було зайнято кілька населених пунктів, знищено і взято в полон певну кількість російських військових. Ввечері в суботу президент Володимир Зеленський заявив про «витискання війни на територію агресора».
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top