У Запорізькій області провели в останній шлях українського захисника, який загинув під Авдіївкою

У Вільнянську Запорізької області відбулося прощання з командиром розвідувального відділення військової частини А 4741, 44-річним Сергієм Миколайовичем Крамаром. Він загинув на фронті в січні цього року, але лише зараз його змогли гідно поховати.

Про це повідомляє Вільнянська міська рада.

Сергій Крамар народився 14 червня 1980 року у селі Ленінське Апостолівського району Дніпропетровської області. В дитинстві, після втрати батьків, переїхав до своєї тітки до Вільнянська. Тут він навчався у загальноосвітній школі І-III ступенів №1, а згодом у філії професійно-технічного училища №63.

Сергій Крамар

Після завершення навчання проходив строкову службу у військовій частині А 0267 Чернівецької області. З 1999 по 2023 рік працював у державній установі «Софіївська виправна колонія (№ 55)» на різних посадах: молодший інспектор відділу охорони, кінолог, інспектор з озброєння та спецзасобів.

26 вересня 2023 року Сергія Крамара, як ветерана Державної кримінально-виконавчої служби України, мобілізували та прийняли на військову службу в Запорізькій області.

Він загинув 21 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області. Лише зараз, через кілька місяців, його тіло вдалося повернути для гідного поховання.

Читайте також: Українські військові показали кадри знищення засобів звʼязку ворога на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top