ВПО, ветерани та люди з інвалідністю можуть скористуватись соціальною програмою працевлаштування — поради запоріжцям

ВПО, ветерани та люди з інвалідністю можуть скористуватись соціальною програмою працевлаштування - поради запоріжцям

В «Єдиному вікні послуг» служби зайнятості доступні 459 програм підтримки людей, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці 

Запоріжці можуть отримати послуги з пошуку роботи та працевлаштування від державних та недержавних організацій, благодійних фондів та міжнародних партнерів. Для цього достатньо скористатися «Єдиним вікном» на сайті Державної служби зайнятості. Про соціальну програму працевлаштування розповіли на сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

Читайте також: Робота в Запоріжжі — які професії мають попит та кому платять найбільше

В спеціальній вкладці на сайті розміщені дані про організації партнерів, що пропонують соціальні послуги з працевлаштування. Користувачі можуть обрати регіон, район та навіть громаду. У відповідь система запропонує перелік організацій, види послуг та контактні телефони.

«В «Єдиному вікні послуг» служби зайнятості доступні 459 програм підтримки людей, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці – ВПО, ветеранів та людей з інвалідністю», – розповіла директорка Запорізького обласного центру зайнятості Зінаїда Бойко.

Не тільки працевлаштування

Зінаїда Бойко пояснила, що люди, які звертаються по допомогу, отримують:

— консультації щодо видів гуманітарної, матеріальної та правової допомоги, на які вони мають право;

— індивідуальний супровід на всіх етапах пошуку роботи: від складання резюме до працевлаштування;

— психологічну та професійну реабілітацію для адаптації до нових життєвих обставин.

Читайте також: Шість людей на вакансію — у Запоріжжі покращилася ситуація на ринку праці

Адреси та телефони регіональних філій є у розділі «Контакти» на сайті Державної служби зайнятості. Більше інформації – у Telegram-каналі або за номером 0800 336 728.

Ми розповідали, як запоріжцям розповіли, як швидко знайти роботу за допомогою нового сервісу. Близько восьми місяців у нашому місті реалізується соціальний проєкт «Робота в Запоріжжі». Проєкт спрямований на допомогу мешканцям міста та переселенцям у працевлаштуванні в органах місцевого самоврядування та комунальних підприємствах. З початку року в рамках нового проєкту роботу в Запоріжжі знайшли 714 людей, з них 252 вимушених переселенців.

Джерело

Share this post

нет
scroll to top