Запоріжцям виплачено майже 75 мільйонів гривень зарплатних боргів

За повідомленням ЗОВА, у Запоріжжі відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості з зарплат, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та легалізації доходів.

У заході взяли участь очільники підрозділів Запорізької облдержадміністрації, податкової служби області, керівники інших органів влади, Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) “Потенціал”, районних військових адміністрацій, підприємств і установ.

Як повідомила начальниця управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Запорізькій області Світлана Баневич, стан додержання платниками мінімальних гарантій з оплати праці та погашення заборгованості знаходиться на постійному контролі податкової служби області. У результаті спільних заходів разом із державними відомствами повністю або частково погасили зарплатні борги 31 підприємство на загальну суму 74 мільйони 700 тисяч гривень. При цьому до бюджетів надійшло 11 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску та військового збору.

На сьогодні серед найбільших боржників із виплат зарплат (60 відсотків) – підприємства державної і комунальної форми власності, 40 відсотків – це представники приватного бізнесу.

Під час наради члени комісії розглянули динаміку ліквідації заборгованості, заслухали представників підприємств та ухвалили відповідні рішення.

Сообщение Запоріжцям виплачено майже 75 мільйонів гривень зарплатних боргів появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top