У ТЦК по повістці можна не приходити: названо чотири причини для запоріжців

Військовозобов’язані запоріжці повинні з’явитися після вручення повістки до ТЦК у зазначений термін, однак є деякі обставини, які дозволяють цього не робити. Законом визначено декілька таких причин.

Детально про це повідомили на сайті Міністерства оборони України. Там наголосили, будь-яка причина має бути підтверджена.

Підтверджується це документами відповідних уповноважених державних органів, установ та організацій державної та комунальної форм власності.

Перелік поважних причин для неявки до ТЦК:

  • перешкода стихійному характеру;
  • хвороба;
  • військові дії на відповідній території та їх наслідки чи інші обставини, що позбавили його можливості особисто прибути у визначений пункт та строк;
  • смерть його близького родича (батьків, дружини (чоловіка), дитини, рідних брата, сестри, діда, бабусі) чи близького родича дружини (чоловіка).

Якщо військовозобов’язаний не прибув до ТЦК та СП з однієї з цих причин, він зобов’язаний повідомити співробітників про це не пізніше ніж за три доби. Після цього необхідно прибути до Територіального центру комплектування протягом 7 календарних днів.

Читайте також: Пекельний феєрверк: На Запорізькому напрямку українські військові знищили ворожий склад з боєкомплектом

 

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Share this post

нет
scroll to top