УПЛ: «Карпати» сенсаційно розгромили «Кривбас»

Львівські «Карпати» здобули впевнену домашню перемогу над криворізьким «Кривбасом» у другому турі української Прем’єр-ліги.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 2-й тур
«Карпати» – «Кривбас» – 3:0
Голи: Шах, 39, Полегенько, 42, Чачуа, 81
Нереалізований пенальті: Луньов, 19 (КК)

Криворіжці активніше розпочали матч і змарнували кілька нагод до середини першого тайму. Кожушко спершу пробив у Кемкіна з близької відстані, а потім відправив м’яч повз дальню стійку з льоту. А на 19-й хвилині Луньов не реалізував одинадцятиметровий за фол проти Хомченовського.
Цей епізод додав «зелено-білим» упевненості. Львів’яни почали діяти активніше та шокували «Кривбас» двома голами перед перервою. Спершу Шах класно зорієнтувався та другим темпом поклав у нижній кут. А потім Полегенько з рикошетом розрядив «гармату».
На старті другої половини команди обмінялися моментами. Кліщук парирував удар Шаха з півкола штрафного, а Хомченовський відправив м’яч вище воріт із дистанції. Згодом не поцілили в дев’ятки з перспективних позицій криворіжці Рябов і Стецьков.
Зате «Карпати» можливістю збільшити перевагу скористалися сповна. Альварес завдав підступного удару здалеку, а Кліщук відбив перед собою. Утім, оборона проспала ривок Чачуа, який добив м’яч у сітку воріт бронзового призера УПЛ.
Зрештою, «леви» зберегли розгромний рахунок до фінального свистка. Львівський колектив здобув першу перемогу після повернення в елітний дивізіон. Натомість «Кривбас» зазнав першої поразки в новому сезоні.

До слова, раніше «Динамо» в гостях здолало «Верес» із голами Шапаренка та Буяльського.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top