У Сумах було чути вибух

У районі міста Суми у ніч проти 13 серпня було чути звук вибуху. У цей час в області триває повітряна тривога, оголошена раніше.
Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на «Суспільне Суми».

Зазначається, що вибух було чути у Сумах близько 04.12.
Між тим представники місцевої влади щодо події нічого не повідомляли.
Разом з тим варто зазначити, що у командуванні Повітряних сил перед тим інформували про фіксацію ворожих ударних безпілотників типу «Шахед» у небі над Сумською областю.
При цьому сумські пабліки пишуть, що вибух міг статися у Сумському районі. Також в мережі називають попередньою причиною цього — атаку з боку російських загарбників по регіону із застосуванням керованих авіабомб.
Повітряна атака РФ по Україні
Раніше повідомлялося, що ввечері 12 серпня у командуванні Повітряних сил ЗСУ заявили про запуск російськими загарбниками ударних безпілотників типу «Шахед» для атаки по території України.
Так, в Україні була оголошена повітряна тривога у низці областей, яка пізніше поширилася й на місто Київ. Повідомлялося про загрозу застосування окупантами балістичного озброєння для ударів.
Крім того, у Чернігівській області через атаку «Шахедів» у Бахмачі під ворожим ударом опинилася цивільна інфраструктура.
Додамо, що у Києві оголошували повітряну тривогу вже двічі. У столиці вона тривала вдруге приблизно 20 хвилин. А от у Київській області, куди прямували ворожі дрони-камікадзе, вона триває досі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top