Спецодяг від Іспанії – для запорізьких рятувальників

За повідомленням міськради, понад 200 одиниць спецодягу отримали рятувальники комунальної спеціальної воєнізованої аварійно-рятувальної служби «Кобра». Допомогу надала рятувальна служба Іспанії за сприяння волонтерки Світлани Кармазь.

Пані Світлана родом із Запоріжжя та вже понад 25 років проживає в Іспанії. Вона активно займається волонтерською діяльністю, та у співпраці з іспанськими організаціями передає гуманітарну допомогу для запорізьких рятувальників. Волонтерка зазначила, що це вже не перший вантаж, який було надано, також надалі планують передати для «кобрівців» і спеціалізоване обладнання.

Наша «Кобра» – одні з перших, хто виїжджає на будь-які надзвичайні події, розбирають завали, рятують людей. Сьогодні передали спеціальний одяг, каски, все те, що необхідно, аби забезпечити життя та здоров’я рятувальників. Хочемо подякувати нашим міжнародним партнерам, волонтерам, зокрема з Іспанії, які активно допомагають. Раді цій зустрічі, адже розуміємо, що треба забезпечити ще багато потреб – це і техніка, умови, в яких рятувальники знаходяться під час чергувань, на відпочинку. Дбаючи про них, ми дбаємо про належну допомогу містянам, – наголосила секретар Запорізької міськради Регіна Харченко.

Спеціалізований одяг та каски знадобляться рятувальникам, адже вони не лише надають допомогу запоріжцям, які потрапили в надзвичайні ситуації, а й одними з перших працюють на місцях ракетних атак. Тож таке спорядження допоможе рятувальникам виконувати їхню роботу ще більше ефективно та безпечно.

Сообщение Спецодяг від Іспанії – для запорізьких рятувальників появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top