Важные новости

У Запоріжжі затримали наркоділка із партією екстазі

Молодик збував заборонені пігулки екстезі на території декількох областей країни. Поліціянти  задокументували його протиправну діяльність та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Фігурантові загрожує до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна. 

Правоохоронці встановили, що 22-річний житель іншого регіону здійснював незаконну торгівлю психотропною речовиною у різних містах країни. Під час перевірки оперативної інформації запорізькі правоохоронці затримали наркоділка, у його автомобілі поліцейські вилучили 100 пігулок блакитного кольору (попередньо — екстазі), стартовий пістолет, банківські картки, мобільні телефони, документи, а також гроші, ймовірно, здобуті у результаті протиправної діяльності.

Всі вилучені речові докази направлені на експертні дослідження. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. За результатами досудового розслідування його діям буде надано остаточну правову кваліфікацію.

 

 

 

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

.

 

Share this post

нет
scroll to top