Де дивитися сьогодні матч-відповідь відбору Ліги чемпіонів УЄФА «Рейнджерс» – «Динамо»

У вівторок, 13 серпня, у зустрічі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів “Рейнджерс” прийме київське “Динамо”.

(21.45, “2+2”)

https://xsport.ua/upload/iblock/811/8111a57384b78d76cac319e83d707dc6.jpg.webp

Київське «Динамо» у вівторок, 13 серпня, проведе матч у відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, УЄФА, в якому вдруге зійдеться із футболістами шотландського клубу «Рейнджерс».

Зустріч «Рейнджерс» – «Динамо» відбудеться на стадіоні «Гемпден Парк» у Глазго, передає Укрінформ.

Італійський арбітр Марко Гвіда розпочне матч о 21.45 за київським часом.

Як повідомляв Укрінформ, у першому поєдинку, який відбувся минулого тижня у польському Любліні, було зафіксовано нічию – 1:1. На гол Андрія Ярмоленка в першому таймі «рейнджери» у компенсований час відповіли точним ударом нігерійця Сіріля Дессерса.

Зазначимо, що переможець протистояння за сумою двох матчів зіграє у раунді плей-офф Ліги чемпіонів із кращою командою пари «Зальцбург» (Австрія) – «Твенте» (Нідерланди), а переможений – продовжить виступ у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА.

https://www.ukrinform.ua/rubric-sports/3894581-rejndzers-dinamo-sogodni-matc-u-vidpovid-vidboru-ligi-cempioniv-uefa.html

Сообщение Де дивитися сьогодні матч-відповідь відбору Ліги чемпіонів УЄФА «Рейнджерс» – «Динамо» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top