Запорізькі читачі завітали на презентацію справжніх історій Героїв України

Невтомна видавчиня Ірина Білоцерковська привезла до Запоріжжя, побувавши дорогою й у Дніпрі, книгу «Народні Герої України: історії справжніх».

Це вже друга збірка  розповідей про Героїв російсько-української війни, які були нагороджені недержавним срібним орденом «Народний Герой України». В ній 45 історій, з яких пересічному читачеві стане зрозуміло, що ж такого надзвичайного зробила людина, яка була відзначена народом. Кожна розмова чи нарис про героя – приклад мужності, жертовності та прояву глибинної любові до власної країни. А портрети Романа Ніколаєва – саме вони в переважній більшості представлені в книзі – чудово передають сутність Героїв. Ідея зібрати ці світлини в єдиному циклі видань послугувала концепцією збірки.

На презентацію Видавництво Білка прийшли люди, які стали щирими друзями – ще під час незабутніх Запорізьких книжкових Толок.

Нині місцем зустрічі вкотре стала  Книгарня «Є» Запоріжжя.

Придбати «Народні Герої України: історії справжніх» можна на нашому сайті

https://www.belkabook.com/shop/

Авторка книги «Народні Герої України. Історії справжніх» Violetta Kirtoka у «Книгарні Є» Запоріжжя

“Дякуємо Видавництво Білка, Ірина Білоцерковська  і Violetta Kirtoka за пожвавлення книжкового життя Запоріжжя. Було дуже цікаво, щемко і весело слухати розповіді про Народних Героїв України”, –  пишуть запоріжанки Natalia Krasota та Наталія Наумова

За матеріалами відкритих Інтернет-джерел

 

 

Сообщение Запорізькі читачі завітали на презентацію справжніх історій Героїв України появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top