У Запоріжжі відзначили День молоді: в обласному центрі провели фестиваль

В День молоді Запоріжжя занурилося в атмосферу музики та творчості. В місті організували тематичний фестиваль. Захід відвідали понад 500 осіб.  Серед них  – представники молодіжних організацій, трудових колективів, студентського самоврядування, промислових підприємств, релокованих навчальних закладів.  На гостей чекали тематичні локації, квести та подарунки, а ще – надихаючі виступи зіркових виконавців.

До заходу долучилися Нацполіція, Центр зайнятості, благодійні та громадські організації. Для молоді було облаштовано  декілька зон за участю понад 18 організацій. Вони інформували про свою діяльність. Учасники могли пройти квести, спробувати себе у танцях, зробити знімки у тематичних фотозонах, створити handmade вироби, пограти в ігри. Окремо для відвідувачів організували фудзону.

Свою локацію представив і благодійний фонд «Допомога справою». Вони запропонували учасникам перевірити свої знання з історії, пройшовши бліц-опитування.

– Молоді дуже сподобалось. До того ж, як бачимо, вони непогано знають історію України. Це не може не радувати, – поділився Олексій, представник благодійного фонду.

Почесним гостем фестивалю став голова Запорізької ОДА Іван Федоров. Він привітав юнаків та дівчат зі святом, висловивши гордість за підростаюче покоління.

– Запорізький край – це край з величезною історією та з козацьким духом, викарбуваним багаторічною історією. І я впевнений, що саме тут працюють люди найкращих робочих професій, створюється найкращі інновації і живе молодь, якою ми будемо пишатися, – зазначив Іван Федоров.

Очільник області відзначив представників проактивної молоді подяками Запорізької ОДА. Серед нагороджених і керівниця молодіжного центру пані Альона.

– Працювати з молоддю – це завжди щось нове, феєричне, яскраве, наповнене емоціями, незвичайними ідеями. Моя робота – це суцільне задоволення. Адже я можу працювати з крутими молодими людьми, які зацікавлені в тому, що вони роблять, – поділилася пані Альона.

Секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко наголосила, що сьогодні в Запоріжжі чимало талановитої молоді, яка цілеспрямовано залишається тут і надалі працюватиме над тим, щоб місто жило і розвивалося.

– Я дякую за те, що ви, незважаючи на будь-які зовнішні чинники – повітряні тривоги чи ракети – вірите в майбутнє, творите це майбутнє своїми досягненнями, навчанням, проєктами та своєю спільнотою, – підсумувала Регіна Харченко.

По завершенню офіційної частини на учасників чекав концерт за участі зіркових гостей. Своїми виступами слухачів радували TAYANNA, MARIAM, Сергій Соловйов, вокальна студія «Арт Стайл» спільно із запорізьким військовим оркестром, дует E2 Live project, Dj Lipton

f114e623-e2c9-422f-9db0-39bf994d6c05.jpg 000cee13-2c5f-48ce-9ca8-72fa42543fd1.jpg e94178d3-7a78-4c7b-a12e-d3853b7a6a8a.jpg 47ac1228-d7e8-4e27-89a6-8a655be816d0.jpg e4a4e51f-ab9f-40f0-9b91-c90e88ff4862.jpg 7f4b6cf2-b1d5-4b52-bf0f-048c59ea13e1.jpg

Сообщение У Запоріжжі відзначили День молоді: в обласному центрі провели фестиваль появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top