Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Під російський вогонь 13 серпня потрапили вісім населених пунктів Запорізької…Українців застерігають від шахраїв, які цинічно наживаються на темі військовополонених…Національний заповідник «Хортиця» представляє нові захоплюючі екскурсії для відвідувачівЗустріньте древніх тварин Запорізького краю на новій виставці Національного заповідника…“Зелений” порятунок: чи допоможуть сонячні панелі під час блекаутів?У Запоріжжі на ринках виявили кавуни і дині з високим…У США відбудеться виставка художниці українського походження Олександри Екстер, – СуспільнеСекретний заповіт: у яких випадках і як його складають, роз’яснив…У Запоріжжі на день обмежать рух на Дніпровській ГЕС: організують…Цьогоріч на Запоріжжі лише 483 родини отримали “Пакунок малюка”

Держава надає мікрогранти на відкриття власної справи – директор Запорізького центру зайнятості

Громадяни можуть отримати кошти для відкриття власної справи. Це не тільки допомагає економіці, а й створює нові робочі місця в регіоні. Про те, як отримати мікрогрант від держави, розповіла директорка Запорізького обласного центру зайнятості Зінаїда Бойко під час брифінгу в медіацентрі при ЗОВА.

– Держава надає підтримку громадянам, які хочуть відкрити власну справу. Для цього надаються мікрогранти. Їхній розмір складає від 75 до 250 тисяч гривень за умови створення відповідної кількості робочих місць, – пояснила Зінаїда Бойко.

Якщо власну справу відкриває ветеран або його родина, то фінансування може сягнути 1 млн грн.

– Ми маємо приклади успішного бізнесу, започаткованого завдяки грантам. Це відкриття магазинів, кафе, станцій технічного обслуговування, аграрного бізнесу та салонів краси, – розповіла директорка обласного центру зайнятості Зінаїда Бойко.

Для отримання мікрогранту необхідно подати заяву та бізнес-план через портал «ДІЯ».

В обласному центрі зайнятості працює спеціальна комісія, яка розглядає заявки на отримання мікрогрантів. Перспективні проєкти погоджуються Державним центром зайнятості, і підприємець отримує фінансування.

Сообщение Держава надає мікрогранти на відкриття власної справи – директор Запорізького центру зайнятості появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top