Важные новости
«Запорожгаз» — плевать на всех и армейские методы.Під російський вогонь 13 серпня потрапили вісім населених пунктів Запорізької…Українців застерігають від шахраїв, які цинічно наживаються на темі військовополонених…Національний заповідник «Хортиця» представляє нові захоплюючі екскурсії для відвідувачівЗустріньте древніх тварин Запорізького краю на новій виставці Національного заповідника…“Зелений” порятунок: чи допоможуть сонячні панелі під час блекаутів?У Запоріжжі на ринках виявили кавуни і дині з високим…У США відбудеться виставка художниці українського походження Олександри Екстер, – СуспільнеСекретний заповіт: у яких випадках і як його складають, роз’яснив…У Запоріжжі на день обмежать рух на Дніпровській ГЕС: організують…Цьогоріч на Запоріжжі лише 483 родини отримали “Пакунок малюка”

Інформація про енергетичну ситуацію в Запорізькій області на 14 серпня

Станом на 09:00 14 серпня внаслідок бойових дій на прифронтових територіях Запорізької області без енергопостачання залишається 3731 споживач.

Вчора аварійні бригади усунули нові руйнування в електромережах прифронтових населених пунктів Пологівського та Запорізького районів, спричинені рашистськими обстрілами, та повернули світло загалом 451 родині. Також енергетики заживили 1763 абоненти у м. Запоріжжя, що знеструмлювалися через пошкодження кабельної лінії електропередачі. З технологічних причин знеструмлені 533 оселі на Вільнянщині. Аварійно-відновлювальні роботи тривають, робимо все можливе, аби якнайшвидше повернути людям світло.

Сьогодні введення графіків погодинних відключень по Запорізькій області не заплановано.

Джерело: «Запоріжжяобленерго».

Сообщение Інформація про енергетичну ситуацію в Запорізькій області на 14 серпня появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top