Кремлівський підлабузник Рогов отримав ще одну підозру

Служба безпеки повідомила чергову підозру у злочинах проти національної безпеки «рупору» російської пропаганди, колишньому запоріжцю Рогову. Завзятий «будівельник новоросии» зараз позиціонує себе «військовим експертом» та постійно виправдовує війну та злочину нацистської росії проти України та воєнні злочини рашистів.

З початком широкомасштабного вторгнення Рогов«перепрофілювався» на пропагандиста, та бере активну участь в інформдиверсіях проти України.

Для цього фігурант створив власний Telegram-канал, з аудиторією в понад 100 тисяч підписників. Там вінрозповсюджує матеріали, у яких містяться публічні заклики до вчинення дій направлених на зміну меж території та державного кордону України, виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, заперечення тимчасової окупації частини території України.

У своїх дописах він намагається дискредитувати українських захисників та героїзує окупаційні угруповання країни-агресора. Також колаборант дискредитує органи влади України та закликає своїх дописувачів допомагати військам «визволителів» врятувати український народ від «бандерівців» та «нацистів».

Крім того за завданням спецслужб рфчерез власний Telegram- каналвін закликає місцевих мешканців надавати йому інформацію щодо місць дислокації збройних Сил України, військової технікиі зброї на Запорізькому напрямку.

«На підставі зібраних доказів слідчі заочно повідомили про підозру зраднику за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та чч. 2, 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України», — повідомили у пресгрупі УСБУ в Запорізькій області.

 

 

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

 

Share this post

нет
scroll to top