У запорізькому “Безпечному просторі для жінок та дівчат” відбулися психологічні консультації

“Безпечний простір для жінок та дівчат” продовжує працювати над покращенням психологічного здоров’я. Днями його відвідувачки отримали чергову консультацію про ефективні способи його підтримки від психологині Олени Дулової.

Хоча велика частина відвідувачок Простору вже тривалий час є вимушеними переселенками, вони продовжують мріяти про повернення додому. Фантазують про те, як будуть відновлювати свої домівки, що візьмуть із собою з тимчасового місця проживання…

Так само живуть у пам’яті і важкі спогади про виїзд, про перебування під обстрілами тощо. Всі ці емоції часто виснажують внутрішні сили людини. Тому жінки та дівчата були раді повчитися відновлювати свої психологічні ресурси. А також – відчувати внутрішнє щастя, внутрішню гармонію незалежно від зовнішніх обставин.

ДОВІДКОВО

Проєкт «Безпечний простір для жінок і дівчат» реалізовується Громадська організація “УкрПростір” у партнерстві з NGO Resource Center за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine

Партнером проєкту є Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека

Джерело і фото: «Безпечний простір для жінок та дівчат» Запоріжжя

Сообщение У запорізькому “Безпечному просторі для жінок та дівчат” відбулися психологічні консультації появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top