Запорізька молодь за кордоном може втілити свої інновації в Україні

Міністерство економіки України запрошує молодь, яка нині за кордоном та прагне брати активну участь у відбудові України та розвитку економіки держави, взяти участь у програмі «Create Ukraine»

Будуть обрані 12 молодих українців, які зараз за кордоном та які прагнуть приєднатись до команди з розвитку економіки. Кандидати отримають унікальну можливість працювати безпосередньо з міністеркою економіки України та її заступниками за оплачуваним контрактом.

Мета ініціативи – повернути на Батьківщину молодих професіоналів, які наразі працюють за кордоном або завершують навчання на магістратурі іноземного університету.

Програма створює для них унікальну платформу для впровадження їхнього міжнародного досвіду та інноваційних ідей у ключові урядові проєкти.

Учасники отримають можливість безпосередньо впливати на економічні процеси в країні, пропонуючи та реалізуючи власні стратегії для зміцнення економічної стійкості та подолання поточних викликів.

Програма передбачає інтенсивний розвиток учасників через серію воркшопів, освітніх заходів та сертифікаційну програму від Київської школи економіки.

Заявки на участь розглядають до 19 серпня.

Подати заявку запрошують українців 22-35 років, які від одного року перебувають за кордоном і готові повернутись до України – за посиланням.

Обов’язковий досвід у сферах економіки, міжнародних відносин чи державного управління – або ступінь магістра, здобутий в іноземному університеті.

ДОВІДКОВО

Програма започаткована ЄС, Міністерством закордонних справ Литви та Міністерством економіки України та співфінансована EU4Youth Programme, керується Central Project Management Agency. «Create Ukraine» реалізує KSE Foundation.

Детальніше – тут

Сообщение Запорізька молодь за кордоном може втілити свої інновації в Україні появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top