Компанія відомого бізнесмена з Запоріжжя керуватиме індустріальним парком на Львівщині

Індустріальним парком «Червоноград» керуватиме запорізька фірма

Депутати Червоноградської міської ради на Львівщині проголосували за затвердження керуючої компанії для індустріального парку «Червоноград».

Про це повідомляється на Facebook-сторінці міськради.

Переможцем стало ТОВ «Скіфський степ» із Запоріжжя.

Зазначається, що найближчим часом планується зустріч керівника компанії з депутатами.

ТОВ «Скіфський степ», за даними сервісу YouControl, зареєстроване у Запоріжжі

Основний вид діяльності – надання в оренду чи експлуатацію власного і орендованого нерухомого майна.

Співвласниками компанії є Марина Мацегорова і Борис Шестопалов.

Хто такий Борис Шестопалов

Борис Шестопалов – відомий у Запоріжжі підприємець, пов’язаний із металургією, виробництвом хліба та низкою інших галузей.

Зокрема, у 2015 році він заснував GFS Group (Global Food Solution), яка випускає ягідні концентрати, напої, снеки та сендвічі.

Компанія співпрацює з мережею автозаправних комплексів WOG.

«Станом на 2021 рік сукупний обсяг продажів усіх моїх бізнесів – близько 3 млрд грн»,  – розповідав підприємець у проєкті «Перший мільйон з Борисом Давиденком».

GFS Group має договори на постачання продуктів ЗСУ та постачає продукти міжнародним організаціям, що працюють в Україні – World Central Kitchen та World Food Programme.

Індустріальний парк «Червоноград» було створено 2 квітня 2024 року в рамках реалізації проекту справедливої трансформації вугільних регіонів.

В індустріальному парку площею 63 га планується створити 3250 робочих місць.

Зосереджені підприємства будуть орієнтовані на переробну промисловість: виробництво харчових продуктів, меблів, паперу та паперових виробів, неметалевої мінеральної продукції, готових металевих виробів, машин і устаткування, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, інших транспортних засобів, на деревообробку, виготовлення виробів з деревини та корка.

Також на території парку проводитимуться науково-технічні дослідження, працюватимуть лабораторії, в тому числі з незалежного підтвердження якості сировини та готової продукції.

У майбутньому планується використання парком терикона колишньої шахти, що може стати пілотним для України проектом ревіталізації териконів та використання їх для потреб громади.

Фото – візуалізація проекту індустріального парку в Червонограді (InVenture)

Сообщение Компанія відомого бізнесмена з Запоріжжя керуватиме індустріальним парком на Львівщині появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top