Ретроградний Меркурій подарує радість лише п’яти знакам Зодіаку. Що принесе цей період

15 серпня ретроградний Меркурій, відомий як джерело проблем та негараздів, переходить в знак Лева. І це може принести як радість, так і невдачі. І виявилося, що в період цього ретрограду пощастить представникам п’яти знаків Зодіаку.
Астролог Катерина Соловйова ексклюзивно для РБК-Україна (проект Styler) розповіла, кому чекати на дива, а кому слід бути особливо уважним.

«15-го серпня ретроградний Меркурій, планета спілкування, засобів комунікацій (різноманітних гаджетів), транспорту, поїздок, документації, торгівлі та навчання, повертається до знаку Лева️», — розповіла Соловйова.
Важливо врахувати, наголошує астролог, що зараз з’являється гарний шанс, щоб переосмислити, переробити, виправити ті ситуації, які відбувались у вашому житті у період приблизно з середини липня.
«П’ятий знак Зодіаку — нейтральне положення для найспритнішої планети Сонячної системи. Тут Меркурій перебуватиме до 9 вересня 2024 року», — зазначила Соловйова.

Ретроградний Меркурій у серпні — кому пощастить (ілюстрація: freepik.com)
Його позитивний вплив у період з 15 серпня до 9 вересня відчують представники таких знаків Зодіаку:
Овен️
Лев️
Стрілець
Близнюки️
Терези️.
Але пощастить не всім. Астролог попередила, що представникам трьох знаків Зодіаку варто бути особливо уважними. Йдеться про:
Скорпіонів
Тельців
Водоліїв.
«У цей період можна ефективно корегувати та виправляти ситуації, які стосуються дітей, романтичних стосунків, хобі, творчості, азарту, публічних виступів, шоу-бізнесу, предметів розкошів», — додала Соловйова.
Зміни, які приносить ретроградний Меркурій, можуть торкнутися процесів, які пов’язано з важливими переговорами, укладанням нових договорів, оформленням документів, коштовними придбаннями, у тому числі — техніки або автомобілів. Також це вплине на важливі відрядження.
А ось людям, які працюють у сферах спорту та мистецтва, зазначила астролог, може пощастити. У них починається сприятливий період.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який колір принесе успіх 15 серпня.
Окрім цього, днями стало відомо, які знаки Зодіаку почнуть все з початку.

Share this post

нет
scroll to top