Боєць ЗСУ на руках несе російського пораненого полоненого (ВІДЕО)

На десятий день Курської операції з’явилися нові відео роботи українських військоли вх та взяття в полон цілих груп росіян.

Про це повідомлляє Акцент.

Так, на одному відео показано, як боєць ЗСУ тягне на спині пораненого російського військового, що потрапив до полону.

«Ми, українці, справжні воїни! Ми дуже людяно ставимося до опонентів. Як ви бачите на цьому відео, ми веземо важкопораненого росіянина в медичну евакуацію, щоб його вилікувати, а потім обміняти на наших хлопців з Азову. Задля того, щоб наші хлопці не тягали цих росіян пішки їм потрібен транспорт. Посилання на банку та реквізити внизу, — пишуть у підрозділі аероровідки та ударних дронів Khorne Group 116- механівзаної бригади, що веде важкі бої на Курщині.

Допомогти фіанансово бійцям можно заа посиланням

На ще одному відео зафіксована наймасовіша одноментна здача в полон цілої роти російських військових в Курській області — загало 102 бійця.

Це результат спеціальної операції, проведеної бійцями ЦСО «А» СБУ.

Вони зайняли та очистили приміщення ротного опорного пункту, який був значно зміцнений та мав підземні комунікації, житлові приміщення, їдальню, збройову та навіть лазню. Противник не мав наміру здаватися, вони мали більш ніж достатньо провіанту і боєприпасів. Загалом Спецназівці ЦСО «А» СБУ захопили 102 військовослужбовці 488-го гвардійського мотострілецького полку ЗС РФ та підрозділи «Ахмат».

  • Бійці ССО завдали нищівного удару по ворогу в Курській області (ВІДЕО)
Підписуйтесь на Акцент в

Share this post

нет
scroll to top