Музей архітектури Запоріжжя пропонує цікавим урбан-скетч-пригоду

Музей Архітектури Запоріжжя в партнерстві з Креативна платформа Млин анонсує урбан-скетч-пригоду. І запрошує цікавих під супровід Mykhailo Mordovskoi дослідити район Шостого селища (Соцміста)

Шосте селище, або так зване Соцмісто, – це один з основних історичних районів Запоріжжя, що є своєрідним архітектурним пам’ятником українського конструктивізму. Експериментальне селище розбудовували у 1929–1932 роках, як поселення для працівників Дніпровської ГЕС (Дніпрогесу) і розташованих неподалік підприємств важкої промисловості, яке зводили в рамках радянської індустріалізації.

Шосте селище – це не про прості житлові забудові, і протягом прогулянки ви дізнаєтесь чому. Впевнені, що ви проходили локації, які стануть героями наших замальовок, купу разів, але навіть не здогадувалися, які інновації та історії стоять за ними, тож пропонуємо подивитись на цей район під іншим кутом.

“Сподіваємось, що ця екскурсія надихне вас на створення особливих урбанскетчів, бо скажемо по секрету, маємо деякі плани щодо підсумків таких прогулянок. Тож, слідкуйте за анонсами, долучайтеся до чату спільноти #Drinkndraw_mlyn та приходьте малювати з нами”, – йдеться у повідомленні.

Скетч-екскурсія відбудеться 17.08 (субота), о 17:00. Зустріч біля магазину “Алло” (Соборний 218).

Вхід вільний

Сообщение Музей архітектури Запоріжжя пропонує цікавим урбан-скетч-пригоду появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top