У Барселоні починає працювати український «Паспортний сервіс»

В іспанській Барселоні з п’ятниці, 16 серпня, у тестовому режимі  розпочинає роботу «Паспортний сервіс» (входить до складу ДП «Документ»).

Про це повідомила пресслужба Державної міграційної служби України, передає Укрінформ.

«Задля забезпечення понад 300 тисяч громадян на території королівства Іспанія, Державна міграційна служба України у плідній співпраці з Міністерством внутрішніх справ України започаткували роботу відокремленої філії ДП «Документ» у місті Барселона», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 16 серпня 2024 року мобільні програмно-технічні комплекси ДП «Документ» (спеціально облаштовані мікроавтобуси білого кольору із символікою «Паспортний сервіс») розпочнyть прийом заяв-анкет на оформлення документів у тестовому режимі за адресою: Av. del Segle XXL, 6, 08840 Viladecans, Barcelona.

Серед послуг, які українці зможуть отримати у Барселоні:

 оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого); обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку із закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);

обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності).

«На період тестування систем надання послуг здійснюватиметься у порядку живої черги, яка контролюється представниками ДП «Документ». Графік роботи: понеділок-субота, з 09:00 до 18:00», – додали у пресслужбі.

Громадяни зможуть перевірити адресу, графік роботи і перелік послуг на офіційному сайті ДП «Документ» та на сторінках центру обслуговування громадян у соцмережах: https://barcelona.passport.org.ua; https://facebook.com/barcelona.passport.service; https://instagram.com/barcelona.passport.service.

Як повідомлялося, із 25 травня цього року у Мадриді розпочав роботу український «Паспортний сервіс».

https://www.ukrinform.ua/rubric-diaspora/3895572-u-barseloni-pracuvatime-ukrainskij-pasportnij-servis.html

Сообщение У Барселоні починає працювати український «Паспортний сервіс» появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top