Юрій Вернидуб: “Команді не вистачило досвіду, аби пройти цього суперника …”

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб після другого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи 202425 проти чеської «Вікторії» Пльзень – 0:1 прокоментував гру на пресконференції.

 

https://football.konkurent.ua/media/cache/c6/60/c6605d61374405dde754584aba700d2a.webp

Хочу привітати команду «Вікторія» з виходом до плей-офф Ліги Європи. Бажаю їм пройти «Хартс» та довгого турнірного шляху в цьому турнірі. «Кривбас» зіграє в плей-офф Ліги Конференцій. На нас очікує ще один потужний суперник – іспанський «Бетіс». Для нас це школа

https://fckryvbas.com/storage/2024-08/dsg-2904-17237465033mGO9.jpg

«Вікторія» перемогла у обидвох матчах завдяки своєму досвіду в європейських турнірах. Суперник десь нас також був сильніший в антропометрії. Хоча щодо самої гри, то у нас також були непогані моменти, але ми їх не використали.

– Чого не вистачило сьогодні для успіху?

Багато факторів. Це і нестача досвіду, адже ми робимо тільки перші кроки у європейських турнірах. У «Вікторії» досвіду значно більше. По-друге, логістика. Супернику набагато простіше з переїздами. «Кривбас» не може грати вдома, а за кордоном. Наш домашній стадіон – в Кошице. Ви ж розумієте, ми граємо у Словаччині, потім автобусом повертаємось в Україну.

https://fckryvbas.com/storage/2024-08/dsg-2904-17237465033mGO9.jpg

Багато часу витрачаємо на кордоні. Граємо в Україні, а потім знову за кордон. Десь наших гравців в цьому плані не вистачає. Немає тієї свіжості, яка є у наших суперників. Десь ми не встигаємо фізично відновлюватись. Думаю, це найголовніше. В цілому «Вікторія» – непоганий суперник, але і «Кривбас» виглядав гідно. Єдине, що вони здобули дві перемоги, а ми два рази програли. По першій зустрічі: ми не повинні були поступатись в Кошице, але це сталось. Ще раз вітаю суперника з перемогою.

fckryvbas.com/post/yurii-vernidub-komandi-ne-vistachilo-dosvidu-abi-proiti-cogo-supernika

Сообщение Юрій Вернидуб: “Команді не вистачило досвіду, аби пройти цього суперника …” появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top