“Склав іспит на бійця-рятувальника”: відомий український співак поповнив лави ЗСУ

Український співак та екс-учасник гурту “Авіатор” Ігор Воєвуцький поповнив лави ЗСУ.

https://static.apostrophe.ua/uploads/image/ac60282ef6e06a6ab13d1cf70e076893.jpg

Учасники гурту “Авіатор” Дмитро Тодорюк, Андрій Сторож та Ігор Воєвуцький (2016) Фото: https://www.facebook.com/GruppaAviator/

Про це чоловік повідомив в своєму Facebook і додав, що вже пройшов навчання та перевірку стану здоров’я.

“Пройшов курс ТССС і склав іспит на бійця-рятувальника! Це був один з найскладніших іспитів у моєму житті! Особливо фізично! Практику приймають у максимально фізично виснаженого бійця і під постійним психологічним тиском! Загалом за цей день зробив близько 700 відтискань, не рахуючи присідань зі зброєю і постійних планок”, – написав Ігор та показався у військовій формі.

https://images.unian.net/photos/2024_08/1723799944-7407.jpg?r=131750

Воєвуцький також додав, що багато вже купив для своєї майбутньої служби: тактичний годинник, спеціальний ремінь, набір для чищення зброї, тактичні рукавиці для стрільби, особисті речі, планшет із сумкою, ліхтарик, компас та шолом. Проте є ще речі, які потребує Ігор.

“Залишилося розібратися з броніком, взуттям і активними навушниками”, – додав співак.

https://www.unian.ua/lite/stars/sklav-ispit-na-biycya-ryatuvalnik-vidomiy-ukrajinskiy-spivak-popovniv-lavi-zsu-12729567.html

Сообщение “Склав іспит на бійця-рятувальника”: відомий український співак поповнив лави ЗСУ появились сначала на Газета МИГ.

Share this post

нет
scroll to top