Провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників: які умови

Великі інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть забронювати всіх працівників. Сьогодні, 16 серпня, уряд підтримав зміни до постанови.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал голови Міністерства цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Міністр наголосив, що аварійні бригади провайдерів та операторів відновлюють телеком-інфраструктуру, щоб попри знеструмлення й обстріли в українців був звʼязок та інтернет.
Компанії зможуть забронювати працівників бригад, щоб люди й надалі могли залишатися на звʼязку. Детальні вимоги до компаній міністр представив у вигляді інфографіки:
Ключові умови для бронювання працівників:
в компаній має бути статус критично важливого підприємства
вона повинна виконувати вимоги НЦУ.
«Президент поставив завдання стабілізувати мобільний звʼязок та інтернет під час знеструмлень, рішення про бронювання працівників — один із необхідних кроків. Знеструмлення не повинні впливати на базові життєві потреби людей», — пояснив Федоров.

Бронювання працівників
Бронювання військовозобов’язаних працівників — це надання тимчасової відстрочки від мобілізації ключовим працівникам підприємства, які є критично важливими для забезпечення їх стабільного функціонування.
РБК-Україна повідомляло, що наприкінці минулого місяця Кабінет міністрів і Міністерство інфраструктури спростили бронювання для перевізників.
Мало того, наразі усі критично важливі підприємства можуть забронювати своїх працівників через застосунок «Дія». Детальніше про те, як забронювати працівників, можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Share this post

нет
scroll to top